(UZNEMIRUJUĆE) Levijatan objavio snimak OSOBE KOJA ŽELI DA ZAKOLJE PSA: Da se udružimo sa đavolom da vam...

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2020, 21:04

(UZNEMIRUJUĆE) Levijatan objavio snimak OSOBE KOJA ŽELI DA ZAKOLJE PSA: "Da se udružimo sa đavolom da vam..."

Snimak je uznemirujući

Pojavio se prilično uznemirujući snimak na društvenim mrežama! Naime, na njemu se vidi čovek koji upućuje preteću poruku u kameru.

Poručio je sledeće:

- Da se udružimo sa ovim crnim đavolom da vam svima je*emo mater -  poručio je on.

Snimak gledate na svoju odgvornost koji je objavio pokret Levijatan na društvenoj mreži fejsbuk: 

Ceo dan smo radili na slučaju lociranja i procesuiranja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osobe za koju smo odmah sumnjali da se nije i neće zaustaviti na monstruoznom ubistvu psa https://www.facebook.com/watch/?v=276038980365098 . Na žalost bili smo u pravu. Divljačko, anti religiozno i sektaško ponašanje uz mučenje ljudi možete videti u videu dole. Ovo lice će biti uhapšeno u najkraćem mogućem roku, jer sledeća žrtva može biti dete ili žena. Levijatan,

Posted by Fondacija Pokret Levijatan - STOP Violence on Понедељак, 13. јул 2020.

Isto tako, pored ovoga, u poslednje vreme u medijima možemo prečesto čitati, gledati i slušati o raznim užasnim situacijama zlostavljanja životinja. Pokret Levijatan je skrenuo pažnju na najnoviji slučaj iživljavanja nad nedužnim psom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.