(UZNEMIRUJUĆ SNIMAK) Natalija je hodala ispred svoje zgrade, a onda joj je LEDENICA pala na glavu i ubila na mestu

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Nov.2018, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(UZNEMIRUJUĆ SNIMAK) Natalija je hodala ispred svoje zgrade, a onda joj je LEDENICA pala na glavu i ubila na mestu

Kazahstanka Natalija Šamuzova (60) stradala je kada je ogromna ledenica pala sa krova direktno na njenu glavu i bukvalno joj smrskala lobanju u eltnom delu kazahstanske prestonice Almati.

Šamuzova je na mestu ostala mrtva. Od siline udarca ženi je pukla lobanja, pa je na snegu ostao veliki krvav trag.

- Prišla sam i videla sam da gotovo ništa nije ostalo od njene glave - posvedočila je jedna žena koja je prišla.

Žena koja je bila pored nje u tom trenutku, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << samo je trčala, ne pokušavši ni da pomogne nesrećnoj Šamuzovoj. Prilaznici su kasnije pozvali hitne službe, ali one nisu mogle ništa drugo osim da konstatuje smrt.

Kazahstanski mediji pišu da će porodica nastradale žene tužiti lokalnu vlast, koja je zadužena da ukloni potencijalno opasne ledenice u gradu, ali lokalne vlasti tvrde da to nije bila njihova odgovornost, već vlasnika zgrade.

Izvođač radova Vernij Vajbor očistio je zgradu, ali je očigledno propustio ubistvenu ledenicu.

Drugi snimci pokazuju druge neočišćene ledenice na zgradama.

- Ledenice su slomljene od strane gradskih radnika, ali izgleda da ih nisu sve očistili – naveo je Tolemis. Iz policije su saopštili da je ovo bio tragičan incident. Ali, lokalna administracija u okrugu Bostandajsku tvrdi da je izvođač radova "odgovoran".

Inspektori su bili "u kontaktu sa rođacima mrtve žene i spremni su da pruže svu neophodnu pomoć oko organizacije sahrane".

Vlasti su obećale da će pomoći porodici, koja planira da ih tuži zbog smrti penzionerke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.