(UZNEMIRIJUĆI VIDEO) DEČAKA PROGUTAO KROKODIL: Očajni otac našao zver, rasporio stomak i onda je usledio šok (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2021, 12:47

(UZNEMIRIJUĆI VIDEO) DEČAKA PROGUTAO KROKODIL: Očajni otac našao zver, rasporio stomak i onda je usledio šok (VIDEO)

Krokodil u Indoneziji progutao osmogodišnjeg dečaka kog su kasnije našli u stomaku životinje

Krokodil u Indoneziji uhvatio je osmogodišnjeg dečaka dok je plivao u reci sa svojim malim bratom i progutao ga.

Dječakov otac očajnički je lovio životinju i navodno je udario rukama, ali je ona ipak pobegla. Uhvaćena je tek sledeći dan.

Dete je napadnuto u provinciji Istočni Kalimantan, a plivalo je u reci za koju je poznato da je prepuna krokodila. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Lokalni meštani su 4. marta ulovili krokodila od šest metara i rasporili mu stomak. Na snimkama se vidi kako iz njegove utrobe izvlače telo dečaka, piše The Mirror.

Pre tri godine indonezijski seljani naoružani noževima, čekićima i palicama zaklali su 292 krokodila kako bi se osvetili za smrt muškarca kog je ubio krokodil.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krokodil ulovio dečaka, otac bezupešno pokušavao da ga spase, životinju uhvatili sutradan

Izvor: Luftika.rs, 07.Mar.2021

Strašna tragedija se dogodila u Indoneziji kada je krokodil uhvatio osmogodišnjeg dečaka dok je plivao u reci sa svojim mlađim bratom i progutao ga.. Dečakov otac očajnički je lovio životinju i navodno je udario rukama, ali je ona ipak pobegla. Uhvaćena je tek sledećeg dana.. Dete je napadnuto...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.