Majka gledala sina na vrtešci kako visi sa 40 metara: U stravičnom prizoru noge su mu mlatarale u vazduhu, a vrat je ostao zaglavljen  (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2018, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka gledala sina na vrtešci kako visi sa 40 metara: U stravičnom prizoru noge su mu mlatarale u vazduhu, a vrat je ostao zaglavljen (VIDEO)

Na sreču dečak nije povređen

Petogodišnji dečak bio je sam u kabini zabavne vrteške jer je njegova majka htela da uštedi tri evra, koliko je koštala vožnja u zabavnom parku.

 Jedan dečak snimljen je kako visi iz kabine vrteške sa 40 metara u zabavnom parku u jugoistočnoj Kini.

TAJNA fotografije iz Trećeg rajha: Tragična sudbina naciste koji je jedini odbio da pozdravi Hitlera

Petogodišnji dečak bio je sam u kabini zabavne vrteške >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer je njegova majka htela da uštedi tri evra, koliko je koštala vožnja u zabavnom parku, piše Dejli mejl.

Novopečenu mladu je zaova drogirala da bi je SVEKAR NAPASTVOVAO, a onda su sve to SNIMILI

On je propao kroz metalne rešetke na prozoru, a njegov vrat je ostao zarobljen, što ga je sprečilo da potpuno propadne.

Kako je dečak bio sam u kabini, niko nije mogao da ga uvuče unutra, pa su radnici jedino mogli da polako vrate kabinu na zamlju, gde je njegova majka očajnički gledala šta se dešava.

UZBUNA! Naučnici prestravljeni: Jezera počela da ispuštaju metan, a to može da znači SAMO JEDNO (FOTO)

Kako pišu mediji, majka dečaka raspravljala se sa radnicima oko cene vožnje, a pošto je tvrdila da je karta preskupa, ubedila je radnika da njenog sina pusti u kabinu bez nadzora odrasle osobe.

Čim je vožnja počela, dečak je nekako propao kroz prozor i ostao da visi sa nogama u vazduhu na visini od 40 metara.

Na sreću, dečak je bezbedno spušten na zemlju, a zadobio je jedino ogrebotine na vratu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MAJKA BESPOMOĆNO GLEDALA KAKO JOJ SIN VISI SA VRTEŠKE: Dečak mlatara nogama u vazduhu, a vrat mu ostao ZAGLAVLJEN (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Izvor: Kurir, 26.Sep.2018

Na inteneru se pojavio užasavajući snimak na kome se vidi kako dečak visi iz kabine vrteške sa 40 metara u zabavnom parku u jugoistočnoj Kini.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.