UZMI RAČUN I POBEDI 2020: VAŽNO! Evo šta će biti sa kovertama koje nisu izvučene večeras

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2020, 20:32

"UZMI RAČUN I POBEDI 2020": VAŽNO! Evo šta će biti sa kovertama koje nisu izvučene večeras

Danas su izvučeni dobitnici jednog stana i pet automobila

Prvo izvlačenje u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi 2020" završeno je danas. Do ovog izvlačenja građani Srbije poslali su više od tri miliona i dvesta hiljada koverata sa računima, pa se postavlja pitanje šta će biti s tim kovertima u nastavku nagradne igre?

Važna informacija za sve građane koji su slali svoje koverte sa računima i učestvovali u nagradnoj igri jeste da će sve koverte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koje večeras nisu izvučene uečestvovati i u narednim izvlačenjima.

Olga Danilović izvukla je dobilnike automobila "fiat 500L" i stana od 50,47 kvadrata u novoizgrađenom naselju Zemunske kapije.

Dobitnici "fiata 500L" su: Zoran Petković (Kragujevac), Matija Rašković (Beograd), Aleksandar Mareš (Bela Crkva), Mirjana Gigović (Beograd) i Vera Bosnić (Zemun Polje).

Stan u naselju Zemunske kapije dobila je Maja Florić iz Paraćina, pošto je prva izvučena koverta, koju je poslala Snežana Medić, bila "neispravna".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.