(VIDEO) SRBIJA DANAS ISPRED PREDSEDNIŠTVA POSLE VANREDNOG SASTANKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2018, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) SRBIJA DANAS ISPRED PREDSEDNIŠTVA POSLE VANREDNOG SASTANKA

Predsednik Aleksandar Vučić od jutros je imao vanredne sastanke sa šefovima Vojske i policije i drugih bezbednosnih službi, kao i komandantima specijalnih vojnih i policijskih jedinica

 UŽIVO DEŠAVANJA PRETITE NA PRILOŽENOM VIDEO SNIMKU:

U Predsedništvu su bili prisutni i ministar Vojske Srbije i načelnik Generalštaba, Aleksandar Vulin i MIlan Mosilović, zatim ministar unutrašnjih poslova i direktor policije, Nebojša Stefanović i Vladimir Rebić, kao i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šef BIA Bratislav Gašić. Sastanku sa predsednikom Vučićem prisustvovali su i komandanti specijalnih vojnih i policijskih jedinica.

To su komandant specijalne brigade Miroslav Talijan, komandant Uprave vojne policije general Rajko Milovanović, kao i načelnik Obaveštajne uprave Generalštaba Milan Todorov.

Takođe, na sastanku su bili i komandant Žandarmerije Dejan Luković, zatim komandant specijalne antiterorističke jedinice Spasoje Vulević i komandant interventnih jedinica policije Dragan Vasiljević.

Na spisku Rosu za hapšenje BILO JOŠ SRBA! Od zlikovaca ih spasila samo jedna stvar (VIDEO)

Nešto posle 9.30 časova zgradu na Andrićevom vencu su napustili Bratislav Gašić, Aleksandar Vulin i Vladimir Rebić u pratnji policijskih zvaničnika, svi u uniformi.

BONUS VIDEO: Prvi snimak početka akcije ROSU

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.