UŽIVO Izglasana nova Vlada Republike Srbije

Izvor: B92, 28.Okt.2020, 16:14

UŽIVO Izglasana nova Vlada Republike Srbije

Izglasana je nova Vlada Republike Srbije. Za novu vladu glasalo je 227 poslanika Skupštine Srbije, dok je njih pet bilo protiv. Uzdržanih nije bilo.

Mandatarka za sastav nove vlade Ana Brnabić jutros je izložila ekspoze i predstavila članove kabineta, a kako je najavio predsednik republičkog parlamenta Ivica Dačić, glasanje je održano oko 20 časova.

Predlog za sastav nove vlade stigao je u Skupštinu Srbije u utorak, a tada je za javnost bilo nekoliko nedoumica, poput pitanja ko će biti novi ministar prosvete, a ko zdravlja. Spisak novih ministara, o kojima će se u Skupštini danas raspravljati, poznat je nakon izlaganje mandatarke.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.