UŽIVO: Srbija - Mađarska 4:5 (druga četvrtina)

Izvor: Večernje novosti, 06.Avg.2016, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Srbija - Mađarska 4:5 (druga četvrtina)

Vaterpolisti Srbije igraju prvi dan na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneriru protiv jakog protivnika selekcije Mađarske Vaterpolisti Srbije probijaju led na Olimpijskim igrama 2016. u Rio de Žaneiru. Tim Dejana Savića, jedan od najtrofejnijih ekipa u Olimpijskom selu, mečom sa svojim najvećim rivalom selekcijom Mađarske otvara vaterpolo turnir >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << u Brazilu. Živko Gocić i njegovi saigrači su i prvi srpski sportisti koji će se takmičiti na ovogodišnjim Igrama. Vaterpolisti Srbije krnuli su u pohod ka medalji koja im fali - olimpijsko zlatoOlimpijske igre za nas u Srbiji počele su sa delfinima. Pratite sa Novostima njihovu prvu i svaku sledeću utkamicu uživoPRVA ČETVRTINA 3:5Srbija je imala prvi napad. Ćuk ga nije iskoristi. Na drugoj strani Mađarska je svoju prvu šansu iskoristila i povela preko Cimoša - 0:1Sava Ranđelović je savladao Nađa - 1:1. Debitant je postigao prvi gol za Srbiju i upisao se među strelce na OIVraća vođstvo Mađarska - 1:2Brza realizacija napada Srbije - Mitrović za izjednačenje 2:2Promašili su i Mađari - odnosno centar Solnoka KišPravi derbi igra se na bazenu u Riju. U poslednjoj sekundi napada sa igračem više Mađari su, preko Košnjanskog, vratili vođstvo - 2:3Ovog puta Miloš Ćuk je savladao Nađa 3:3 Kapiten Mađarske vraća prednost svom timu 3:4Vamoš vara Mitrovića, koji je od početka meča na golu Srbije, i prvi put dovodi Mađare do dva gola prednosti - 3:5 (30 sekundi pre kraja prve četvrtine)DRUGA ČETVRTINAPromašili su Mađari iako su šutirali pod rašlje gola Srbije.Srbija sa dva igrača više nisu iskoristili priliku, Mitrović je šutirao preko gola.Filip Filipović - solo akcija za 4:5!

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Ana povela, pa se raspala

Izvor: B92, 06.Avg.2016

Ana Ivanović već u prvom kolu okončala je učešće na olimpijskom turniru u Rio de Žaneiru...Srpska teniserka izgubila je od Karle Suares Navaro sa 2:6, 6:1, 6:2, što joj je bio drugi poraz u četiri meča sa devojkom iz Španije...Posle sjajnog prvog seta, igra Ivanovićeve potpuno se raspala,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.