UŽIVO 3.500+; Godišnjica od prvog slučaja kovida u Srbiji; Nije dobro

Izvor: B92, 06.Mar.2021, 09:10

UŽIVO 3.500+; Godišnjica od prvog slučaja kovida u Srbiji; "Nije dobro"

U Srbiji je od početka pandemije koronavirusa zabeleženo ukupno 478.878 slučajeva, a preminulo je 4.525 pacijenata.

Pre tačno godinu dana, 6. marta 2020, registrovan je prvi slučaj koronavirusa u Srbiji. On je potvrđen kod muškarca iz Bačke Topole, koji se uspešno oporavio od zaraze novim virusom.

U toku je masovna imunizacija građana. Do sada je ukupno vakcinisano 1.618.754, a obe doze primilo je skoro 600.000 ljudi.

Od danas u podne do ponedeljka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u 6.00 ujutru primenjivaće se nove mere Kriznog štaba po kojima će biti zatvoreni svi ugostiteljski objekti, kao i sve prodavnice osim prodavnica prehrambene delatnosti, apoteka i benzinskih pumpa.

Učenici srednjih škola od ponedeljka, 8. marta, preći će na onlajn nastavu, saopšteno je iz Vlade Srbije koja je juče usvojila nove mere.

Sve informacije o koronavirusu u Srbiji možete pratiti putem našeg LIVE bloga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.