Još 124 osobe zaražene koronavirusom; Krizni štab doneo 5 novih mera

Izvor: B92, 14.Jun.2021, 08:13

Još 124 osobe zaražene koronavirusom; Krizni štab doneo 5 novih mera

Sednica Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa održana je danas i stručnjaci su doneli pet novih mera kojima se znatno popuštaju dosad aktuelna ograničenja.

Naime, broj novozaraženih je ispod 200, a skoro 50 odsto punoletnog stanovništva primilo je barem jednu dozu vakcine protiv koronavirusa.

Zbog takve situacije, Krizni štab je doneo odluku da dozvoli veća okupljanja, duže radno vreme prodavnica i ugostiteljskih objekata, kao i organizaciju veselja, matura >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i sportskih događaja uz prisustvo publike.

Sva dešavanja u vezi sa dešavanjima sa koronavirusom u Srbiji i svetu pratite iz časa u čas na Live blogu B92.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Krizni štab doneo odluku: Pet novih mera VIDEO/FOTO

Izvor: B92, 14.Jun.2021

Krizni štab za borbu protiv koronavirusa danas je na sednici doneo pet novih odluka...Medijima se nakon završene sednice obratio Zoran Gojković...On je rekao da za sada širom Srbije ima manje od 500 obolelih osoba u bolnicama...Gojković ističe da nas čeka veliki posao na leto i da "želimo što...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.