UŽICE zavijeno u CRNO! Igoru je dan na bazenu bio KOBAN: Spasioci ručkali, dok se momak davio!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2018, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽICE zavijeno u CRNO! Igoru je dan na bazenu bio KOBAN: Spasioci ručkali, dok se momak davio!

Više javno tužilaštvo u Užicu ispituje detalje smrti Igora Bogosavljevića koji je preminuo na Gradskom bazenu

Više javno tužilaštvo u Užicu naložilo je policiji da ispita detalje smrti Užičanina Igora Bogosavljevića koji je pre pet dana preminuo u bolnici u

Beogradu od posledica davljenja na Gradskom bazenu u Užicu pet dana ranije.

Direktor JP "Veliki park" u Užicu koje se stara i o Gradskom bazenu, Branko Bogićević potvrdio je juče da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bogosavljević u nedelju 14. oktobra, kao i prethodnih dana, došao na bazen gde je bio redovan kupač, ušao je u vodu, izašao, radio vežbe, ponovo ušao u vodu i potonuo.

- Dvojica spasilaca koji su bili u smeni bili su u to vreme u prostorijama Gradskog bazena, ali nisu bili na svojim pozicijama, jedan je bio u ambulanti, drugi na doručku - rekao je Bogićević.

On je potvrdio da su Bogosavljevića iz vode izvukla druga dvojica spasilaca, takođe radnici bazena, koji su u to vreme držali školu plivanja, urađena je reanimacija, uspostavljena je srčana radnja kod Bogosavljevića, ali, on je, nažalost, preminuo pet dana kasnije.

Bogićević je precizirao da će dvojica spasilaca, ako protiv njih bude pokrenut krivični postupak, biti suspendovani do okončanja postupka.

Pratite nas na našem instagramu SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.