UZEO ROBU I NAPUSTIO OBJEKAT! A onda je ostavio KOVERTU u radnji koja je trgovcu naterala suze na oči

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2021, 07:05

UZEO ROBU I NAPUSTIO OBJEKAT! A onda je ostavio KOVERTU u radnji koja je trgovcu naterala suze na oči

Novac u ovoj priči predstavlja sasvim sporednu stvar

Vlasnik prodavnice u turskoj oblasti Antalija, pronašao je ispred svoje radnje koverat, u kom ga je sačekalo jedno veoma prijatno iznenađenje.

Kada ga je otvorio, ugledao je novac i papirić na kom je pisalo:

- Pre osam godina uzeo sam neke stvari od vas u vrednosti od 150 lira i nisam platio, u to vreme nisam imao novca, izvinjavam se za štetu koju sam vam naneo, umesto toga u koverat sam stavio 500 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lira, hvala vam puno i oprostite mi ako možete -

Novac u ovoj priči predstavlja sporednu stvar, naime vrednost  u koverti iznosi nešto više od 5.000 dinara, međutim gest čoveka koji nije zaboravio koga je oštetio i zatražio oprost od njega izazvao je buru pozitivnih komentara na društvenim mrežama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.