UŽASNO VRŠNJAČKO NASILJE U AKVA PARKU: Devojčicu OBOLELU OD RAKA pljuvala deca jer nema kosu

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2021, 15:07

UŽASNO VRŠNJAČKO NASILJE U AKVA PARKU: Devojčicu OBOLELU OD RAKA pljuvala deca jer nema kosu

Policija apeluje na svedoke napada da se jave ako imaju više informacija

Incident se dogodila prošle nedelje, kada su četvorica tinejdžera maltretirala i pljuvala bolesnu devojčicu u akva parku "Thorne park". Od tada policija i roditelji tragaju za napadačima koji su pobegli.

Četvoročlana porodica prolazila je pored informativnog pulta na toboganima pored kuće "The Dome" na izlasku iz parka, kada su je tinejdžeri u grupi koja je čekala u redu za vodeni tobogan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << počeli pljuvati.

Roditelji su bili zabrinuti da su dečaci namerno pljuvali njihovu ćerku, jer je imala obrijanu glavu zbog lečenja karcinoma.

Četvorica osumnjičenih opisani su kao sedamnaestogodišnjaci, visoki oko 172cm.

Dečak koji je prvi pljunuo na devojčicu opisan je kao da liči na nekoga ko je mediteranskog porekla.

Imao je kovrdžavu crnu kosu, rekli su roditelji, i bio je obučen u crnu majicu, prenosi britanski The Sun.

Prema opisu roditelja, ostali dečaci su bili beli. Jedan je imao kratku plavu kosu i imao je crnu majicu i donji deo sive trenerke. Jedan od njih imao šorts i majicu sa bočnom torbicom.

Svako ko je možda bio svedok incidenta ili ima bilo kakve relevantne informacije, zamoljen je da kontaktira policiju, bilo putem veb-chata, putem Interneta ili pozivom na broj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.