UŽASNI DETALJI BRUTALNOG ZLOČINA U KOČETINU: Osumnjičena majku udavila JEDNOM RUKOM? Razlog je BIZARAN

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2018, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽASNI DETALJI BRUTALNOG ZLOČINA U KOČETINU: Osumnjičena majku udavila JEDNOM RUKOM? Razlog je BIZARAN

Brutalno ubistvo N. P. (80) iz Kočetina, za koje se tereti njena psihički obolela ćerka (59) još je glavna tema u Žabarima i okolini

Kako je saopšteno iz požarevačke Policijske uprave, posle brzog hapšenja, ćerki je određeno zadržavanje do 48 sati. Nezvanično se saznaje da je ćerka u noći između 13. i 14. oktobra najpre sačekala da majka zaspi, a onda ju je polila benzinom i zapalila.

Kada je N. P. skočila i skinula spavaćicu, pa počela da beži >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << putem ispred njihovog dvorišta, ćerka ju je sustigla i počela da udara rukama i nogama. Posle još jednog bezuspešnog pokušaja da majku zapali, na kraju ju je zadavila i to - jednom rukom. Jer, zbog operacije karcinoma dojke, druga ruka joj je nepokretna!

Nadeždino beživotno telo je, na samo dvadesetak metara od njene kapije, zatekao meštanin Branislav Jovanović.

- Sav uznemiren, telefonirao mi je Ivica Crnogorac koji je u nedelju oko 9.30 prvi naišao na leš bez odeće, ali sa tragovima paljevine. Pozvali smo policiju i oni su ćerku ubrzo pronašli kod komšija. Kažu, čim je izašla na vrata, odmah je priznala da je ubila majku - svedoči Branislav.

N. P. je, inače, bila omiljena u Kočetinu. Imala je poljoprivrednu penziju, od koje je izdržavala i svoju ćerku. Druga ćerka joj je umrla, a treća živi u Austriji.

- Mnogo se mučila sa decom. Ćerka je bila psihički bolesna i često se svađala sa majkom, a nije se baš najbolje slagala ni sa svojom ćerkom koja je udata u Petrovcu i ima troje dece. Jednom je otišla kod nje, ali se brzo vratila - kaže Jovanović.

Pratite nas i na našem instagram profilu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.