UZASNA TAJNA AMERIKE Za dve godine MISTERIOZNO umrlo 74 radnika NASA da li su videli NESTO STO NISU SMELI

Izvor: medio.rs, 11.Jul.2015, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UZASNA TAJNA AMERIKE Za dve godine MISTERIOZNO umrlo 74 radnika NASA da li su videli NESTO STO NISU SMELI

Alberto Behar je naučnik koji je radio u NASA i nažalost preminuo kada se avion kojim je upravljao srušio na ulicama Los Anđelesa. On je bio glavni i odgovorni za otkrivanje vode na Marsu

U protekle dve godine NASA je izgubila ukupno 74 osobe, a nikome nije jasno šta je uzrok tome. Njihovi najbolji naučnici umrli su na misteriozan način, a velika je šteta jer su bili dobri ljudi sa kvalitetnim biografijama.

Alberto Behar je naučnik koji je radio u NASA i nažalost >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << preminuo misterioznom smrću kada se avion kojim je upravljao srušio na ulicama Los Anđelesa. On je bio glavni i odgovorni za otkrivanje vode na Marsu, a pored toga se bavio vazduhoplovstvom.

Nesreća se dogodila jer je iz nekih nepoznatih razloga letelica počela da gubi visinu, pri tom su vremenski uslovi bili više nego idealni za letenje.

Ovaj tragičan događaj je jedan od 74 sumnjivih, smrtnih slučajeva koja su se desila u poslednje dve godine.

Džoep Landž je bio vodeći istraživač AIDS i bivši predsednik Međunarodnog društva AIDS koji je poginuo u avionskoj nesreći malezijskog aviona MH17.

Foto: NASA/JPL-Caltech

Melisa Ketunuti (35) je bila doktorka specijalizovana za rak, a preminula je jer je ostala zaglavljena u podrumu svoje kuće u Filadelfiji.

Foto: ketunuti.blogspot.com

Možda jedna od najbizarnijih smrti je ova inženjera elektrotehnike Šejna Trumana (31) koji je pronađen mrtav u Singapuru. Tamo je bio na poslovnom putu jer je radio sa Kinezima na mašini za vojnu odbranu. Neposredno pre smrti je svojoj porodici rekao da se boji za svoj život.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

UZASNA TAJNA AMERIKE Za dve godine MISTERIOZNO umrlo 74 radnika NASA da li su videli NESTO STO NISU SMELI

Izvor: medio.rs, 11.Jul.2015

Alberto Behar je naučnik koji je radio u NASA i nažalost preminuo kada se avion kojim je upravljao srušio na ulicama Los Anđelesa. On je bio glavni i odgovorni za otkrivanje vode na Marsu..U protekle dve godine NASA je izgubila ukupno 74 osobe, a nikome nije jasno šta je uzrok tome. Njihovi najbolji...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.