UŽASNA NESREĆA! Medicinska sestra sa VMA preminula u saobraćajnoj nesreći, trebalo je da ode u MIROVNU MISIJU UN

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2020, 10:59

UŽASNA NESREĆA! Medicinska sestra sa VMA preminula u saobraćajnoj nesreći, trebalo je da ode u MIROVNU MISIJU UN

Mileva J. je majka troje dece, sa njom su u kolima bile njena ćerka, koja je teško povređena, i njena majka koja je dobila lakše povrede.

U saobraćajnoj nesreći koja se u nedelju dogodila u mestu Gornja Grabovica, kod Valjeva, poginula je Mileva J. (41), a kako je potvrđeno, reč je o medicinskoj sestri Vojnomedicinske akademije (VMA) u Beogradu. U ovoj nesreći povređene su još dve osobe, od kojih jedna teško i to njena ćerka.

Mileva J. je, da podsetimo, vozila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << automobil marke "micubiši". Zbog neprilagođene brzine izgubila je kontrolu nad vozilom koje je sletelo sa kolovoza, udarilo u zemljani nasip i prevrnulo se na putu.

Ona je preminula u bolnici, a prve informacije su ukazivale da nije koristila sigurnosni pojas.

Stradala žena je majka troje dece.

Kako se saznaje, radila je u Hitnoj pomoći na VMA. Krajem ovog meseca trebalo je da ode u mirovnu misiju UN u Afriku.

Sa Milevom u kolima su bile njena ćerka i majka. Ćerka je teže povređena, dok je majka dobila lakše povrede.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.