UŽAS U TEKSASU: U jednoj kući pronađeno 90 gladnih ljudi, da li su oteti i kako su tu dospeli? (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2021, 15:49

UŽAS U TEKSASU: U jednoj kući pronađeno 90 gladnih ljudi, da li su oteti i kako su tu dospeli? (FOTO/VIDEO)

Policija sumnja da je reč o trgovini ljudima

Policija u Teksasu pronašla je 90 ljudi zarobljenih u jednoj dvospratnoj kući u predgrađu Hjustona, a sumnja se da je reč o žrtvama trgovine ljudima.

Među 90 žrtava su samo petorica muškaraca, preneo je Rojters.

Svi su izvedeni iz kuće i data im je hrana i voda, izjavio je Derin Edvards, pomoćnik šefa policijske uprave u Hjustonu.

- Oni su u osnovi (bili) tamo u odeći u kojoj su dovedeni i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svi su se okupili. Dakle, to smo videli kada smo ušli - rekao je on. Među njima nije bilo dece.

Nekoliko njih je imalo simptome kovid-19, temperaturu i gubitak ukusa i mirisa, dodao je Edvards. Žrtve su rekle policiji da dugo nisu jele.

Edvards je naveo da još niko nije uhapšen i da je istraga u toku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.