UŽAS U SKOPLJU! Dok su se roditelji veselili, deca (4 i 7) se gušila zaključana u automobilu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2019, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U SKOPLJU! Dok su se roditelji veselili, deca (4 i 7) se gušila zaključana u automobilu!

Tužilaštvo još uvek razmatra slučaj!

Kasno sinoć u Skoplju građani su prijavili da je dvoje dece zatvoreno u kolima na parkingu.

Policijski službenici su odmah intervenisali, a decu (4 i 7 godina) su izveli iz vozila i prevezli u Klinički kompleks Majka Tereza. Prema pisanju medija deca su u bolnicu preneta u jako teškom stanju.

Brzom akcijom policije pronađeni su roditelji TT (44) i MN (35), a obavešten je javni tužilac i slučaj se razmatra. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

#Лудаци Две деца заборавени во автомобил во Ново Лисиче, со Брза помош однесени во болница https://t.co/bwdMu77giP

— Флојд (@flojd750) 29. август 2019.

Svedoci događaja za medije otkrivaju da su deca slučajno primećena u automobilu, a jedno od prozora vozila je razbijen kako bi se ona spasla.

- Svake godine se za praznik u obližnjem parku organizuje veliko slavlje, uz živu muziku. Skoro celo Skoplje je ovde. Dešavale su se razne situacije, ali ovakvo nešto niko nije mogao ni da zamisli. Dok je trajala žurka, pevačica sa mikrofonom pitala za vlasnika automobila, mi smo smatrali da je to šala, ali ispostavilo se da su se roditelji veselili dok su se njihova deca borila za vazduh u zatvorenom automobilu. Strašno - kažu uznemireni građani, svedoci nesrećnog događaja.

Snimak iz Crne Gore za NEVERICU: Pijani mladić ušao u tuđi stan, kada se probudio nije znao šta ga je SNAŠLO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.