UŽAS U PRIBOJU: Pedofil dečaku kupio sok i grickalice, pa ga namamio u podrum! Sud preinačio svoju ODLUKU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2018, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U PRIBOJU: Pedofil dečaku kupio sok i grickalice, pa ga namamio u podrum! Sud preinačio svoju ODLUKU!

Trenutak kada je pedofil sebi počeo skidati odeću dečak je iskoristio i pobegao

Dejan Jovanov (36) iz Kikinde, koji je u junu pred Višim sudom u Užicu osuđen zbog obljube nad detetom, iza rešetaka će provesti godinu više nego što mu je odrezano prvostepenom presudom.

Po žalbi Višeg javnog tužilaštva u Užicu, Apelacioni sud u Kragujevcu preinačio je presudu protiv Kikinđanina koji je 24. avgusta prošle godine obljubio osmogodišnjeg dečaka, sa osam na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << devet godina zatvora.

Jovanov je u jednu zgradu u Priboju, pošto mu je prehodno kupio sok, grickalice i žetone za video igre, namamio dečaka i uveo ga u podrum gde mu je skinuo pantalone i dodirivao ga.

.

Preplašeni mališan najpre nikome nije rekao šta se dogodilo, sve dok jedna žena iz komšiluka nije ispričala njegovim roditeljima da ga je videla sa nepoznatim muškarcem kako ulazi u podrum.

Tek tada se dete poverilo ukućanima o onome što se dogodilo! Alarmirana je policija, a nedugo zatim Jovanov je uhapšen u centru Priboja.

Tokom pretresa pred Višim sudom u Užicu, Jovanov, koji je ranije osuđivan zbog krađa, porekao je da je obljubio dete. Maksimalna zaprećena kazna za ovo krivično delo je 12 godina zatvora.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.