UŽAS U POZNATOM LETOVALIŠTU! Tinejdžerka bila žrtva GRUPNOG SILOVANJA, uhapšeno čak DVANAEST OSUMNJIČENIH!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2019, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U POZNATOM LETOVALIŠTU! Tinejdžerka bila žrtva GRUPNOG SILOVANJA, uhapšeno čak DVANAEST OSUMNJIČENIH!

Muškarci su uhapšeni nakon što je devojka prijavila da je bila silovana u poznatom kiparskom letovalištu.

Tinejdžerka iz Velike Britanije, stara 19 godina, navodno je bila žrtva grupnog silovanja u jednom hotelu u Aja Napi, gde je policija sinoć uhapsila 12 osumnjičenih turista iz Izraela.

Kako prenosi britanski "The Sun", privedeni izraelski državljani stari su 16 i 17 godina, a policija je po njih došla u sredu ujutru. Sudeći po pisanjima lokalnih medija, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oni će morati da se pojave pred sudom već danas.

Izraelsko Ministarstvo spoljnih poslova izjavilo je da je upoznato sa slučajem te da je uspostavilo kontakt sa osumnjičenima.

- Izraelski konzul prati razvoj situacije i u kontaktu je sa uhapšenim državljanima. Njihove porodice su takođe obaveštene o svemu što se dogodilo - izjavio je ministar spoljnih poslova Izraela.

(VIDEO) Misteriozna organizacija iz "Da Vinčijevog koda": Rade u tajnosti, ima ih jako malo, a kada zgreše SUROVO SE SAMOKAŽNJAVAJU

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.