UŽAS U NOVOJ CRNJI: Napao muškarca nožem u poslastičarnici

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2021, 15:37

UŽAS U NOVOJ CRNJI: Napao muškarca nožem u poslastičarnici

Viši javni tužilac je predložio pritvor.

Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu pokrenulo je istragu protiv tridesetšestogodišnjeg T. I. iz Nove Crnje, zbog sumnje da je pokušao da ubije M. B. takođe meštanina ove pogranične varošice prema Rumuniji.

T.I. je u nedelju, 20. juna, pola sata pre ponoći, u bašti poslastičarnice u Novoj Crnji, verbalno napao M. B. koji je stao u odbranu konobarice u lokalu, koju je osumnjičeni prethodno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vređao, a zatim je došlo i do fizičkog obračuna, nakon kojeg je T. I. iz torbice, koju je nosio oko struka, izvadio nož tzv. leptir i ubo M.B. u vrat, a zatim bacio nož i pobegao sa lica mesta.

Viši javni tužilac je, nakon saslušanja osumnjičenog, predložio sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Zrenjaninu da T. I. odredi pritvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.