UŽAS U CRNOJ GORI: Policija našla telo bebe u mašini za veš!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2020, 09:49

UŽAS U CRNOJ GORI: Policija našla telo bebe u mašini za veš!

Stanje majke je veoma ozbiljno

Policija u Pljevljima, prema nezvaničnim informacijama, našla je telo bebe u jednoj kući, nakon što su iz bolnice dobili prijavu da su primili pacijentkinju u teškom stanju, za koju su lekari, nakon pregleda, utvrdili da se nedavno porodila.

Pacijentkinja, stara 37 godina, oporavlja se na Ginekološkom odeljenju pljevaljske bolnice. Ona je, navodno, negirala da je bila trudna i da se porodila.

Policija u Pljevljima pronašla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je telo bebe pre nekoliko dana u kupatilu jedne porodične kuće u pljevaljskom selu Gornji Komini. Prema nezvaničnim informacijama, telo je nađeno u mašini za pranje veša.

Iz Osnovnog državnog tužilaštva u Pljevljima su saopštili da su formirali predmet o ovom slučaju.

- Telo bebe je poslato na obdukciju, a u toku je prikupljanje svih podataka i informacija neophodnih za donošenje odluke da li u radnjama bilo kog lica ima elemenata nekog od krivičnih dela za koja se goni po službenoj dužnosti - saopšteno je iz Osnovnog tužilaštva u Pljevljima.

, u međuvremenu je izgubila velike količine krvi i u dužem periodu bila je bez svesti. Nakon ukazane pomoći i upućivanjem na dalje lečenje lekari su posumnjali da je pomenuta pacijentkinja pre toga imala spontani ili redovni porođaj. Slučaj je prijavljen policiji, koja je potom pronašla telo bebe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.