UŽAS U BEOGRADU: Samoubistvo ispred Narodne skupštine, policija BLOKIRALA CENTAR GRADA! (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2020, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U BEOGRADU: Samoubistvo ispred Narodne skupštine, policija BLOKIRALA CENTAR GRADA! (FOTO/VIDEO)

Kako mediji saznaju večeras se ispred Narodne skupštine desilo samoubistvo.

Nepoznati muškarac izvršio je večeras samoubistvo na Trgu Nikole Pašića u Beogradu

Muškarac od oko 50 godina pucao je sebi u glavu na stepenicama parlamenta, naočigled mnogobrojnih prolaznika u ovom delu grada.

On je ispalio metak sebi u usta.

- Za sada nepoznati muškarac, starosti oko 50 godina, izvršio je samoubistvo oko 18.40 sati ispred Doma Narodne skupštine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Beogradu. On je, kako se sumnja, pucao sebi u predelu usta iz vatrenog oružja, a od zadobijenig povreda preminuo je na licu mesta. Policija trenutno obavlja uviđaj i utvrđuje sve okolnosti ovog događaja - saopštili su iz MUP-a Srbije.

Tri policijska automobila se nalaze parkirana na samom platou, a pripadnici MUP-a Srbije ne dozvoljavaju pešacima da se ovuda kreću. Saobraćaj na Trgu Nikole Pašića se odvija normalno.

Ljudi koji su se zatekli kod Doma Narodne skupštine, kažu da ništa nisu primetili dok nije došla policija.

- Nije bilo nikakve buke. Samo sam videla da dolaze policijski automobili - kaže žena koja iz radnje u neposrednoj blizini.

Pored tela muškarca bio je pištolj.

Hitna pomoć mogla je samo da konstatuje smrt.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.