UŽAS U BEOGRADU: Dečak (4) pao kroz prozor!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2019, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U BEOGRADU: Dečak (4) pao kroz prozor!

Dete se prethodno zaključalo u toaletu

Dečak B. K. (4) iz beogradskog prigradskog naselja Rušanj polomio je juče ujutru oba stopala, nakon što je u panici i strahu iskočio sa prozora toaleta u koji se prethodno zaključao!

Ova neuobičajena nesreća odigrala se u porodičnoj kući dečaka, u ulici Drage Vukičevića 4.

Mališan je, kako se saznaje, ušao u kupatilo i zaključao za sobom vrata koja kasnije nije mogao da otvori.

Iako su u to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vreme u kući bili njegovi roditelji, pretpostavlja se da ga nisu čuli kad je zvao u pomoć ili su bili u dvorištu.

Prestrašeni dečak je tako u panici uspeo da se popne na prozor, iskoči sa oko pet metara visine i polomi oba stopala! Izbezumljeni roditelji su ga odvezli u Institut za majku i dete, gde mu je pružena lekarska pomoć.

Za sada nije poznato da li je prilikom pada zadobio još neke povrede i koliko ozbiljne.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.