UŽAS U ANDRAŠEVCU! Zapalio se starački dom, zgrada IZGORELA DO TEMELJA, BROJE SE MRTVI (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jan.2020, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U ANDRAŠEVCU! Zapalio se starački dom, zgrada IZGORELA DO TEMELJA, BROJE SE MRTVI (VIDEO)

Policija će istragom utvrditi koje su okolnosti dovele do ove velike tragedije.

U jutarnjim satima došlo je do velikog požara u Domu za starije i nemoćne u Andraševcu kod Oroslavja u Hrvatskoj.

Pored doma u Andraševcu se u dvorištu nalazio drveni objekt, u kojem su po svemu sudeći, bili smešteni i štićenici doma.

Tu je došlo do požara, a objekat je izgoreo do neprepoznatljivosti. Iz neslužbenih izvora navodi se da je smrtno stradalo 6 osoba.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Portparol krapinsko-zagorske policije Zoran Lončar je potvrdio da je u požaru smrtno stradalo više osoba, ali da konačan broj još uvek nije poznat. Vatrogasci i dalje rade na gašenju i sanaciji požarišta, te će se, prema rečima Lončara, istraga i utvrđivanje broja poginulih obaviti tek kada se stvore uslove da policijski službenici uđu u objekt.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.