UŽAS Policajac iskasapio komšijskog psa (UZNEMIRUJUĆ PRIZOR)

Izvor: 24sata, 13.Okt.2014, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS Policajac iskasapio komšijskog psa (UZNEMIRUJUĆ PRIZOR)

Pripadnik policije Stevan Mišić iz Ravnog sela brutalno je izmasakrirao sekirom komšijskog psa jer mu je, tvrdi vlasnik psa, jurio kokoške.

UPOZORAVAMO!!! Tekst sadrži fotografije koje bi mogle da uznemire osetljive osobe!

Nesretna životinja kojoj su probijena pluća i ima jezive posekotine duge 10 santimetara, još uvek se bori za život.

- Izlazio sam autom iz dvorišta kada je pas, koji je uglavnom vezan, istrčao za mnom. Uleteo je u komšijsko >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << dvorište i pojurio za kokoškom – priča Stanimir Banović, vlasnik argentinske doge. Ubrzo se iz komšijskog dvorišta, koje pripada policajcu, čula galama i cviljenje, a nakon par minuta pas je izašao sav krvav.

Pas je i dalje u kritičnom stanju | Foto: Blic

- Mislio sam prvo da se potukao sa njihovim psom. Čak sam ponudio da platim štetu ukoliko je načinjena, ali je komšija rekao da nikakve štete nije bilo, i da ga je oterao gađajući ga nečim. Tek kada sam došao do svog psa, video sam da je masakriran – potreseno priča Banovićev sin, Strahinja. Pas je imao jezive posekotine duž kičme, a rana na prednjem delu tela je bila toliko duboka da je kroz nju probila kost.

Jedna noga mu je polomljena, dok su mu na drugoj pokidani ligamenti. Veterinari su satima zašivali rane, ali za sada nije izvesno da li će pas preživeti. Sekirom su mu probijena i pluća, zbog čega jedva diše.

Stanimir Banović, šokiran komšijskom brutalnošću, najavio je krivičnu prijavu protiv Mišića.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.