UŽAS POTRESAO CELU ZEMLJU: Devojčica (11) našla u podrumu mrtve roditelje - vratili ih iz bolnice, pa preminuli od korone

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2021, 19:31

UŽAS POTRESAO CELU ZEMLJU: Devojčica (11) našla u podrumu mrtve roditelje - vratili ih iz bolnice, pa preminuli od korone

Prijatelji i porodica zatečeni u šoku

Devojčica (11) ugledala je zastrašujući prizor u porodičnoj kući u Saveznoj Državi Misuri, kada je naišla na beživotna tela svojih roditelja. Kako navode lokalni izvori, oni su preminuli usled komplikacija prouzrokovanih korona virusom prošlog četvrtka.

Bračni par, oboje po 40 godina, nedavno se preselio u novu kuću u Sent Luisu, a 18. februara pronađeni su mrtvi.

Iako policija nije otkrila njihov identitet, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << porodica i prijatelji na društvenim mrežama rekli su da se radi o Gregoriju i Eriki Grinman, piše Dejli Mejl.

Njihove komšije rekle su da je devojčica, ujedno njihovo jedino dete, bila ta koja je pronašla njihova tela.

Girl, 11, returns home to find both her parents dead from COVID after they went into their basement to quarantine https://t.co/GT5tWPlioK

— Daily Mail US (@DailyMail) February 27, 2021

- Prošlog Božića doneli su nam kolače. Bilo su veoma fini ljudi. Molimo se za devojčicu i njihove porodice - rekao je jedan komšija.

- Rekli su da je odvedena u bolnicu jer je imala moždani udar, ali pretpostavljam da je to bilo zbog kovida - rekao je komšija.

- Iako je bila pozitivna na koronu, iz bolnice su je vratili kući. Njen muž se zatim zarazio, pa su oboje bili u karantinu u spavaćoj sobi u podrumu kuće - dodao je.

Please pray for my family. We lost my baby sister and her husband today. Such a sad day! I am gonna miss you soooo much. I love you!! ❤❤🙏🏽🙏🏽

Posted by Anna Nance Bulliner on Thursday, 18 February 2021

Prošlog četvrtka, Erikina sestra napisala je na Fejsbuku:

- Molite se za moju porodicu. Danas smo izgubili moju sestru i njenog muža. Pretužan dan! Toliko ćeš mi nedostajati. Volim te!

We lost two very dear work friends yesterday. Scott and I had to go to a seminar years ago and I forced him to take...

Posted by Erica Miller Goodwin on Friday, 19 February 2021

- Zašto je Bog dozvolio da vas ovaj užasni virus odvede istog dana - napisala je prijateljica bračnog para.

- Nema smisla zašto je vaša lepa devojčica izgubila oba roditelja, zašto je jedan od mojih najbližih prijatelja izgubio dragu sestru ili zašto je naša firma izgubila dvoje izuzetnih radnika i prijatelja. Srca su nam slomljena. Počivajte u miru dragi prijatelji - pisali su prijatelji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.