NUNS traži da se Vučić izvini Olji Jovićević: A ćutali kad je Sergej Olju proglašavao za prostitutku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2020, 19:58

NUNS traži da se Vučić izvini Olji Jovićević: A ćutali kad je Sergej Olju proglašavao za prostitutku!

NUNS u svom saopštenju nigde ne kaže šta je to loše predsednik Vučić uradio zbog čega bi sada trebalo da se izvinjava.

Takozvano Nezavisno udruženje novinara Srbije zatražilo je danas od predsednika Aleksandra Vučića da se izvini voditeljki RTS Oliveri Jovićević zbog toga što je sinoć odgovarao na njena pitanja onako kako se njima ne sviđa.

Pa, čovek je, videla je to cela Srbija, samo odgovarao na sva, pa i ona krajnje nepristojna i tendenciozna pitanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gospođe Jovićević. Ničim je, ni jednom jedinom rečju nije uvredio ili bilo šta slično.

A da je, kojim čudom, predsednik za Jovićevićevu rekao da je prostitutka NUNS bi to, nema sumnje, podržao. Jer, da se podsetimo, taj i takav NUNS, ni jednom rečju se nije oglasio kada je lider PSG za Oliveru Jovićević rekao da je prostitutka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.