UŽAS NA NEDELjI MODE U SAO PAOLU: Maneken (26) preminuo na pisti (UZNEMIRAVAJUĆI VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 28.Apr.2019, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS NA NEDELjI MODE U SAO PAOLU: Maneken (26) preminuo na pisti (UZNEMIRAVAJUĆI VIDEO)

Kako javljaju brazilski meiji, iako je pravovremeno prevezen u bolnicu, 26-godišnjem Talesu Soaresu lekari su jedino mogli da konstatuju smrt Modelu koji je učestvovao na nedeljnoj reviji mode u Sao Paulu iznenada je pozlilo nakon čega je pao i preminuo na modnoj pisti.Kako javljaju brazilski meiji, iako je pravovremeno prevezen u bolnicu, 26-godišnjem Talesu Soaresu lekari su jedino mogli da konstatuju smrt.Kako su preneli brazilski mediji, u prvi mah se činilo da se Soares spotakao na pertlu svojih sandala nakon čega je pao, tako da je publika u početku mislila da je njegov pad samo deo šoua.Soares je bio angažovan kao model u modnoj agenciji "Base MGT".

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maneken preminuo tokom revije, publika mislila da je šou

Izvor: Tracara.com, 28.Apr.2019

Brazilski model Tales Soares preminuo je tokom modne revije na Nedelji mode u Sao Paolu. Kako su javili tamošnji mediji, dvadesetšestogodišnji mladić sapleo se o pertlu na sandalama, nakon čega je pao nasred piste. Iako je prevezen u bolnicu odmah, Soaresu su lekari mogli samo konstatirati smrt....

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.