UVEZLI KORONU, SADA NA MUKAMA: Kina pojačala testiranje zamrznute hrane 

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2020, 09:18

UVEZLI KORONU, SADA NA MUKAMA: Kina pojačala testiranje zamrznute hrane 

Da bi bio sprečen unos virusa u zemlju, prekinuta nabavka robe iz 20 zemalja

Kina je pojačala testiranje smrznute hrane nakon što je više puta otkrivala korona virus na uvoznim proizvodima i njihovoj ambalaži, što je opet pokrenulo masovna ispitivanja hrane i osoblja, obustavu određenog uvoza i poremećaj trgovinskih tokova.

Kina je zbog toga obustavila uvoz robe 99 dobavljača iz 20 zemalja, kako bi sprečila unos virusa u zemlju, međutim, velike zemlje proizvođači >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << hrane postaju sve više frustrirane kineskim nadzorom nad uvoznim proizvodima, prenosi Rojters.

Iako se smatra da se korona virus iz kineskog grada Vuhana proširio po celom svetu, kineski Global tajms je izrazio sumnju da je prisustvo virusa na uveženoj hrani možda dokaz da je virus u Kinu došao iz inostranstva.

Koliko vremena dnevno provodiš razgovarajući uživo sa roditeljima?

Choices Do pola sata

Oko sat vremena

Više od dva sata, a manje od četiri

Više od četiri sata

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

Kina koronavirus Korona virus zamrznuta hrana testiranje pandemija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.