USVOJILA SAM SINA, a kako je rastao shvatila sam da JAKO LIČI NA MOG MUŽA! Tajno poslala uzorke na analizu i saznala gorku istinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2022, 08:16

"USVOJILA SAM SINA, a kako je rastao shvatila sam da JAKO LIČI NA MOG MUŽA!" Tajno poslala uzorke na analizu i saznala gorku istinu

Kada je 41-godišnjoj majci rečeno da, posle tri ćerke i sina, zbog zdravstvenih problema neće moći da ima još dece, odmah se dogovorila sa mužem da peto po redu usvoje. Tek godinama kasnije, kada je dečak kojeg su usvojili malo porastao, otkrila je šokantnu istinu.

U vreme kada su razgovarali o usvajanju, njen muž Dejv je živeo u inostranstvu. Predložio je svojoj supruzi da razmotre međunarodno usvajanje i pripremio papirologiju, sa čim se ona odmah složila. Ubrzo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u dom sedmočlane porodice stigao je i osmi član, dečak Kalen.

- Kako je rastao i sada kad ima sedam godina, članovi porodice i prijatelji su uvek komentarisali kako jako liči na drugu našu decu i nisu mogli da veruju da je usvojen. Čak sam se i ja šalila da je on možda sin mog muža, na šta se on uvek smejao - prisetila se žena pišući na Reditu.

Međutim, dok je važne dokumente premeštala u novi sef, nešto u vezi sa papirima za usvajanje odjednom joj se učinilo čudnim, pa je poslala uzorke muža i dečaka na DNK analizu. Rezultati su pokazali da je Dejv zaista Kalenov biološki otac.

- Volim ovog klinca svim srcem, ali muka mi je od toga da znam da me je moj muž prevario, a zatim mi podvalio Kalena kao neko slučajno dete koje smo usvojili. Ostaću u Kalenovom životu jer sam mu mama, ali ne mogu da podnesem da gledam Dejva znajući da me je izdao i lagao. Podnela sam zahtev za razvod - zaključila je žena.

Ostali korisnici su joj predložili da sa mužem ode na bračno savetovanje i reši probleme koje ima, dok su drugi oštro osudili oca jer je krio tajnu od svoje supruge.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.