USIJALE SE MREŽE: Je l ovo svadba ili sahrana? - najbizarniji video sa venčanja IKAD (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2022, 20:16

USIJALE SE MREŽE: "Je l' ovo svadba ili sahrana?" - najbizarniji video sa venčanja IKAD (VIDEO)

Mladoženja je pokušao da bude originalan, ali mnogi gosti smatraju da nije izabrao pravi način

Muškarac, za koga se veruje da je iz SAD, odlučio je da na svoj veliki dan prošeta niz prolaz na potpuno drugačiji način, koji je podrazumevao da ga dovedu u kovčegu, ni manje ni više. Bizaran snimak svadbene ceremonije sa elementima sahrane pojavio se na TikTok-u, a na njemu se vidi kako nekoliko ljudi, među kojima su deveruše i kumovi budućeg para, vade crni kovčeg >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz vozila, a zatim ga odnose pred oltar gde ga polože.

"Sahrana? Ne, tako je moj prijatelj odlučio da prošeta niz prolaz", stoji na video snimku. Na kraju snimka se vidi kako mladoženja, u belom sakou i crnoj kravatu, otvara poklopac i izlazi iz kovčega, dok je fotograf u isto vreme sve snimao. Mlada i njena reakcija nisu prikazani, kao ni kraj ove bizarne ceremonije.

Snimak je za kratko vreme pogledalo preko 8 miliona ljudi, a iako je mladoženja verovatno želeo da ispadne duhovit i duhovit, dobio je samo negativne reakcije. Korisnici su napisali da je čin mladoženja odraz nepoštovanja i bezobrazluka prema partnerki.

- Razveli bismo se i pre nego što su rekli da - napisao je jedan korisnik, dok su se mnogi drugi složili da će posle ovakvog nastupa "otkazati venčanje".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.