UPOZORENJE - STIŽE OLUJA! Ove delove Srbije zahvatiće strašno NEVREME, kiša samo što nije pala!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2021, 14:50

UPOZORENJE - STIŽE OLUJA! Ove delove Srbije zahvatiće strašno NEVREME, kiša samo što nije pala!

Ne izlazite bez kišobrana.

Što smo uživali u lepom vremenu - uživali smo. Na sajtu RHMZ izdato je upozorenje da se u narednih sat vremena u pojedinim delovima zemlje očekuju kratkotrajni pljuskovi, a prognoza kaže da od danas pa sve do nedelje, možda i duže, neće biti dana bez kiše.

- U naredna dva časa mestimično sa kišom ili kratkotrajnim pljuskovima. Na zapadu i jugoistoku zemlje mogući su pljuskovi sa grmljavinom. U Beogradu i široj okolini moguća >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kratkotrajna kiša - najava je koja je objavljena na sajtu RHMZ oko 12:30 sati.

Dakle, iako je još lepo i sunčano, uskoro bi to moglo da se promeni, pa budite spremni.

Uprkos kišnom periodu koji je pred nama, neće biti hladno, ali svakako će biti hladnije nego juče kada je bilo skoro 30 stepeni. Najviša dnevna temperatura i danas i narednih dana neće biti ispod 20 stepeni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.