UPALJEN CRVENI ALARM! KORONA NE POSUSTAJE: Još jedna srpska opština proglasila vanrednu situaciju

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2020, 14:34

UPALJEN CRVENI ALARM! KORONA NE POSUSTAJE: Još jedna srpska opština proglasila vanrednu situaciju

O sprovođenju ove odluke staraće se opštinski Štab za vanredne situacije ove opštine u skladu sa zakonom

U Opštini Temerin uvedena je vanredna situacija od subote, 1. avgusta, odlučeno je na sednici Opštinskog štaba za vanredne situacije, objavljeno je na sajtu ove opštine.

Vanredna situacija se proglašava zbog epidemije zarazne bolesti kovid-19 i sprovođenja operativnih mera zaštite.

O sprovođenju ove odluke staraće se opštinski Štab za vanredne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << situacije opštine Temerin u skladu sa Zakonom o smanjenju rizika od katastrofa i upravljanju vanrednim situacijama.

Ova odluka stupa na snagu odmah i biće objavljena u Službenom glasniku opštine Temerin, a za sada nisu poznate mere koje će biti preduzete niti koliko je građana obolelo od virusa korona u ovoj opštini.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.