UNS pozvao Bastaća da se pristojno ophodi prema novinarima

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Jun.2019, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UNS pozvao Bastaća da se pristojno ophodi prema novinarima

Udruženje novinara Srbije (UNS) pozvao je danas predsednika Opštine Stari grad Marka Bastaća, kao i sve predstavnike vlasti da nesporazume sa medijima rešavaju na pristojan način uvažavajući autonomiju redakcija, kao i da se rukovode činjenicom da nemaju više prava u odnosu na medije od građana.

UNS je naveo da je Bastać na svom Fejsbuk profilu objavio snimak dolaska u redakciju lista ALO i naveo da je došao najavljen kako bi doneo demanti na tekstove koje "ALO" danima >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << objavljuje.

"UNS ne vidi niti jedan opravdani razlog da predsednik Opštine Stari Grad Marko Bastać, u pratnji kamere, ulazi u bilo koju medijsku kuću i raspravlja se sa novinarima, bez obzira na obrazloženje da je došao da preda demanti", navodi se u saopštenju.

Redakcija lista "ALO" sinoć je saopštila da je juče popodne Bastać "upao i pretećim tonom napao urednike i novinare koji su bili na svom radnom mestu".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.