UMRO JE U STANU, NISU ZNALI ŠTA ĆE S NJIM, PA SU GA IZNELI: Policija otkrila ko je ostavio na parkingu telo mrtvog mladića

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2020, 23:57

"UMRO JE U STANU, NISU ZNALI ŠTA ĆE S NJIM, PA SU GA IZNELI": Policija otkrila ko je ostavio na parkingu telo mrtvog mladića

Kako se saznaje na mestu tragedije, na telu tridesetogodišnjeg muškarca nije bilo tragova naselja, a prema nezvaničnim informacijama iz istrage najverovatnije je preminuo od prekomerne količine narkotika.

Policija sumnja da se mladić koji je rano jutros pronađen mrtav ispred zgrade u beogradskom naselju Kotež predozirao narkoticima u stanu u obližnjoj zgradi, a da su nakon toga njegovi prijatelji izneli telo i ostavili ga ispred zgrade.

Tragedija je otkrivena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rano jutros kada su stanari ugledali telo ispred zgrade!

Bezbednosne kamere na zgradama snimile su dve osobe kako iznose telo iz zgrade i ostavljaju ga ispred. Kako se saznaje, policija je nakon pregledanja snimka utvrdila ko su osobe koje su iznele telo!

- Oni su sinoć i jutros bili u jednom stanu u zgradi, drogirali se kao obično. Šta se onda tačno dogodilo još nije poznato, ali najverovatnije se mladić predozirao, a oni su ga izneli ispred jer nisu znali šta s njim da rade - kaže izvor iz istrage.

Prema saznanjima, oni su mladićevo telo ostavili na parkingu i vratili se u stan gde su i zatečeni kada je policija došla na lice mesta.

- Kerovi su lajali glasno i to nas je sve uzbunilo i razbudilo. Onda smo ispred videli telo... - ispričali su šokirani meštani.

Komšije su i dalje u neverici jer ne znaju o kome se radi, a kažu da, iako policija obilazi ovaj kraj, ovoliko policije nisu dugo videli ovde.

- Ovaj kraj je poznat po mladićima koji često koriste narkotike, skupljaju se tu na jednom mestu. Policija je obilazila često ovde, na to smo navikli, ali ovo nismo očekivali - rekao je jedan od komsija.

Kako dodaju, niko ne zna ko je mladić koji je pronađen mrtav, pa se sumnja da nije iz ovog kraja.

- Ispred zgrade ovde u blizini se skupljaju narkomani, piju, drogiraju se, ali ih ne poznajemo, ne znamo gde žive - dodaju komšije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.