UKRALA JE FARMERKE, I TO NE JEDNE: Evo koliko pari je uspela da obuče! Ipak su je uhvatili (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2019, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UKRALA JE FARMERKE, I TO NE JEDNE: Evo koliko pari je uspela da obuče! Ipak su je uhvatili (VIDEO)

Na internetu se pojavio snimak na kojem se vidi žena koja je pokušala da ukrade farmerke u jednoj radnji.

Najčudnije je to što je pokušala da ukrade čak devet pari farmerki, noseći ih baš sve na sebi!

Vrlo brzo su je otkrili i morala je sve da skine. Cela situacija je snimljena a video je za kratko vreme sakupio više od 2,5 miliona pregleda. Žena je navodno iz Venecuele.

Na snimku se vidi kako se skida u toaletu dok muškarac u pozadini broji koliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << para farmerki ima na sebi. Nakon što je skinula poslednje, rekli su joj da pokaže gaćice kako bi se uverili da je to zaista poslednji par na njoj. Nije poznato da li je i kako sankcionisana.

- Trebalo bi da je uhapsite i ne puštate dugo iz zatvora - piše u jednom od kometara ispod videa. Ipak, ima i onih koji su imali malo više razumevanja, pa su napisali da "niko ne zna njenu situaciju i da možda nema novca da ih kupi".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.