UKOLIKO IMATE SE*S SA MALOLETNOM OSOBOM TO NIJE PEDOFILIJA, AKO JE IZGUBILA NEVINOST: Ko je ovaj čovek i zašto je na slobodi?

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2019, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UKOLIKO IMATE SE*S SA MALOLETNOM OSOBOM TO NIJE PEDOFILIJA, AKO JE IZGUBILA NEVINOST: "Ko je ovaj čovek i zašto je na slobodi?"

Mihailo Alić izdao knjigu pod nazivom "Muškarci pod opsadom"

Mihajlo Alić pisac i kako sebe naziva, aktivista za istinsku ravnopravnost polova digao je veliku buru na tviteru nakon što je napisao kako pedofilijom ne bi trebalo da se smatra se*s sa osobom koja je odavno dobrovoljno izgubila nevinost nezavisno što nije punoletna.

Pošto feministkinje tvrde da je rod društveni konstrukt, i svako ga može izabrati po tome kako se oseća, objavljujem i da je godište >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << društveni konstrukt, pa ako se devojka od 16 oseća kao da ima 18 godina, seks sa njom nije pedofilija.

— Mihailo Alić (@mihailo_alic) August 28, 2019

Nakon te objave se podigla velika bura, a mnogi su rekli kako su ga i prijavili na Tviteru zbog iznošenja ovakvih stavova u javnost.

Ko je ova osoba, i zasto je i dalje na slobodi?? pic.twitter.com/eJ8L9lrtPL

— Jeca 4guns (@Neodustajem) August 29, 2019

Takođe, neki tviteraši su napisali kako je Mihailo profesor XIII beogradske gimnazije, dok njemu na Fejsbuk profilu stoji da je pohađao tu gimnaziju, ali ne i da radi u njoj.

Slazem se. sad napisah nekim ljudima da me nervira sto ovde kad pisem gluposti to je sve preko dve hiljade fejvova a ozbiljna tema 100max

— Jeca 4guns (@Neodustajem) August 29, 2019

Prijavio budalu...

— Milan Malenčić (@MilanMalencic) August 29, 2019

Mihailo je nedavno i izdao knjigu, i kako je napisao u pitanju je štivo koje će se posebno svideti "ljubiteljima"feminizma" pod nazivom "Muškarci pod opsadom".

Najnovija knjiga za "ljubitelje" feminizna i NSP-a je u prodaji. Detalji na: https://t.co/GG1ojd3tFu pic.twitter.com/Q7tMK8Bnra

— Mihailo Alić (@mihailo_alic) August 12, 2019

BONUS VIDEO: SVETLA KOJA ČUVAJU ŽIVOT: Pomoću OVIH sijalica, Japan je DRASTIČNO smanjio stopu samoubistava (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.