UHVAĆENI NA DELU! Evo ko je TAČIJEVA ŠAPTAČICA: Opsednuta selfijima, voli Klintona, a sa Hašimom iza kulisa RADI I OVO! RAZVRAT! (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2018, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHVAĆENI NA DELU! Evo ko je TAČIJEVA ŠAPTAČICA: Opsednuta selfijima, voli Klintona, a sa Hašimom iza kulisa RADI I OVO! RAZVRAT! (FOTO/VIDEO)

Vljora Čitaku, rođena 10. oktobra 1980. u Prištini, bila je ranije vršilac dužnosti ministra spoljnih poslova, a u zvaničnoj biografiji piše da je pomogla osnivanju tzv. Ministarstva za evropske integracije.

Predstavljala je tzv. Kosovo u bilateralnim i multilateralnim prilikama, kao što je sednica Saveta bezbednosti UN. Na poslednjim izborima, Čitaku je dobila je mandat kao jedan od izabranih poslanika sa najvećim brojem glasova u stranci.

Članica je predsedništva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Demokratske partije Kosova, kojoj se pridružila još od samog osnivanja 1999.

Gati :-)

A post shared by Vlora Çitaku (@vcitaku) on Dec 17, 2018 at 8:09am PST

Pre toga je bila portparolka partije, savetnica za medije i savetnica za odnose sa međunarodnom zajednicom.

Diplomirala je na medijima i novinarstvu, a pre bavljenja politikom radila je kao novinarka i prevoditeljka za više zapadnih medija u toku kosovske krize 1998-1999.

Čitaku, koja je ime dobila po gradu u Albaniji – Vlora (Valona), danas je i članica upravnog odbora humanitarne agencije koja se bavi zaštitom žena od porodičnog nasilja.

Winter is coming :-) Kur e ke shokun super fotograf @jetmir.troshani

A post shared by Vlora Çitaku (@vcitaku) on Nov 27, 2018 at 2:29pm PST

Arlilenës dhe Yllit, dhe të gjithë kadetëve dhe oficerëve të FSK - URIME! Falemderimi ju takon juve, që me aq profesionalizëm e keni bërë FSK-në partner të besueshëm dhe kredibil. Si ambasadore kam pritur dhe përcjellur dhjetëra delegacione. Askush asnjëhere nuk ka qenë më i pregaditur dhe më në nivel se oficerët e FSK-së. Shumica prej tyre kanë ndjekur shkollat më të mira në fushën e mbrojtjes dhe sigurisë. Jetonin, Ilirin, Gencin,e shumë e shumë të tjerë me të cilët kam pasur rastin të bashkëpunoj, do t’i kishte lakmi secila ushtri në botë. Falenderim i poaçëm për Gjeneralin Rrahman Rama i cili me aq shumë pjekuri ruajti bërthamën e FSK-së duke e rritur, kultivuar dhe pasuruar me gjenerata të reja e të pregaditura.

A post shared by Vlora Çitaku (@vcitaku) on Oct 18, 2018 at 5:33am PDT

Agnesa ❤️

A post shared by Vlora Çitaku (@vcitaku) on Sep 7, 2018 at 8:05am PDT

From Blerta and Vlora with love ❤️ #happyindependenceday

A post shared by Vlora Çitaku (@vcitaku) on Jul 4, 2018 at 7:58pm PDT

What was I thinking 🤔 As seen by our masterful @fadilberisha

A post shared by Vlora Çitaku (@vcitaku) on Jun 28, 2018 at 2:58pm PDT

Me and my lovely @valentinaxhakli singing @ritaora :-) well when it snows...

A post shared by Vlora Çitaku (@vcitaku) on Jan 23, 2016 at 5:57pm PST

#Happy #newbeginnings #DC

A post shared by Vlora Çitaku (@vcitaku) on Aug 24, 2015 at 7:36am PDT

Zajedničko sa predsednicom Kosova Atifetom Jahjagom joj je to što imaju istu stilistkinju, koja je snaja bivšeg predsednika Ibrahima Rugove.

Inače, kontroverzna novinarka, koju mnogi smatraju mozgom alabnskih nastupa u UN, veoma je aktivna na društvenim mrežama, a njeni postovi na Instagramu otkrivaju da je bukvalno opsednuta albanskim dvoglavim orlom, te je nebrojeno fotografija koje je objavljivala upravo sa ovim simbolom.

Sklona je i otkrivanju detalja iz privatnog života, te joj nisu strani ni selfiji sa drugaricama u provodu i kućnim ljubimcima.

A voli i bivšeg američkog predsednika Bila Klintona.

2010 Prishtina, Kosovo 🇽🇰

A post shared by Vlora Çitaku (@vcitaku) on May 13, 2018 at 4:59pm PDT

Inače, mnogima je promakao jedan detalj sa sinoćnjeg zasedanja Saveta bezbednosti u Njujorku, gde je upravo ona sve vreme sulfirala Hašimu Tačiju delove unapred pripremljenog govora.

Ambasadorka takozvanog Kosova Vlora Čitaku napisala je govor Hašimu Tačiju, a sve vreme tokom sednice sedela je iza njega i šaputala mu. Međutim, Albanci u svojoj bahatosti išli su toliko daleko da je Tači pročitao identični govor u Savetu bezbednosti koji je upravo Vlora Čitaku pročitala u UN 14.11.2018. godine?! Ili je Vlora pokušala da podvali svoj govor Tačiju ili je reč o istoj matrici iz albanskog lobija.

pic.twitter.com/ir3l73gbPN

— Drustvene mreze (@drustvenidrug) December 18, 2018

S drugre strane, iako Hašim Tači u javnosti izigrava brižnog i pažjivog muža, mediji spekulišu da se on nalazi u istovremeno je u strasnoj ljubavnoj vezi sa Vlorom Čitaku.

Pre dve godine objavljen je detaljan razgovor između dvoje ljubavnika, a Tači se tom prilikom svojoj švalerki žalio da se "veoma loše osećao, da je imao glavobolju, temperaturu i da je dosta kašljao", a više o tome možete pročitati OVDE.

BONUS VIDEO: Pogledajte kako je uhapšen vođa "kavačkog klana"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.