UHAPŠENI NASILNICI IZ UŽICA: Napali muškarca i njegovu majku i lomili im sve po kući zbog 3.000 dinara?

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2019, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHAPŠENI NASILNICI IZ UŽICA: Napali muškarca i njegovu majku i lomili im sve po kući zbog 3.000 dinara?

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Arilju uhapsili su D. G. (1981), S. S . (1996) i P. M. (1992), sve iz tog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje

Kako se navodi u saopštenju Policijske uprave Užica, sumnja se da su oni u noći između 25. i 26. januara provalili u kuću tridesetjednogodišnjeg muškarca i nasrnuli na njega i njegovu majku, upućujući im pogrdne reči.

Njih trojica se sumnjiče i da su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lomili stvari po kući, zahtevajući od oštećenog da im isplati navodni dug od 3.000 dinara.

Po nalogu nadležnog tužilaštva, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega su, uz krivičnu prijavu, privedeni tužiocu, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Uhapšeni osumnjičeni za napad u Arilju

Izvor: RTS, 26.Jan.2019

Tri osobe su uhapšene zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje, saopštila je Policijska uprava Užice. . D. G. (1981), S. S. (1996) i P. M. (1992) iz Arilja se sumnjiče da su u noći između 25....

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.