UHAPŠENI ALBANCI ZBOG SVIREPOG NAPADA NA SRBINA: Brat izbodenog mladića (20) otkrio zastrašujuće detalje HORORA u selu Mogila!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2023, 19:45

UHAPŠENI ALBANCI ZBOG SVIREPOG NAPADA NA SRBINA: Brat izbodenog mladića (20) otkrio zastrašujuće detalje HORORA u selu Mogila!

Đuzić se nalazi u bolnici u srpskom selu Pasjane

Dvadesetogodišnji mladić srpske nacionalnosti Boban Đuzić, izboden je danas nožem u predelu ramena, u selu Mogila, u opštini Klokot, potvrđeno je iz izvora u Kosovskoj policiji regiona Gnjilane. Kako je rečeno, Đuzića su ranila trojica Albanaca posle komšijske svađe i oni su privedeni.

Đuzić se oseća dobro i nalazi se u bolnici u srpskom selu Pasjane, potvrdio je njegov brat Dušan.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Moj brat je šetao psa i kada je se vraćao kući, prišla su mu trojica Albanaca sa leđa, i dok ga je jedan držao, drugi ga je ubo nožem dva puta. Onda ih je treći razdvojio. Odmah smo ga odvezli u ambulantu u Vrbovcu, odakle je posle ukazane pomoći, prebačen u bolnicu u Pasjanu - rekao je Dušan Đuzić.

Da se Boban Đuzić nalazi u bolnici u Pasjanu, potvrdio je za Tanjug i direktor ove ustanove, dr Zoran Perić.

- Negde oko 13 časova se Boban Đuzić javio sa ubodnim ranama u predelu lopatice u ambulantu u Vrbovcu.  Tamo mu je medicinsko osoblje pružilo osnovnu pomoć, zaustavljeno je krvarenje, zbrinut je i poslat u Pasjane gde su ga primili Bojan Đorić hirurg i radiolog Dejan Jocić. Oni su ga zbrinuli i obradili rane. Đuzić ima dve ubodne rane u predelu leve lopatice, rane su ušivene, previjen je, urađena je kompletma dijagnostika, rendgen, ultrazvuk, ordinirana mu je terapija  i on se nalazi na internem odeljenju i u stabilnom je stanju - kaže dr Perić.

Doktor Perić dodaje da je Đuzić imao sreće jer je pogođena kost, s obzirom da su rane prilično duboke. Selo Mogila je multietničko selo u opštini Klokot, nedaleko od Kosovske Vitine. U selu žive Srbi, Albanci i Romi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.