UHAPŠENE DVE PROVALNICE U BEOGRADU, JEDNA JE TRUDNA: Obile devet stanova u centru

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2020, 21:59

UHAPŠENE DVE PROVALNICE U BEOGRADU, JEDNA JE TRUDNA: Obile devet stanova u centru

U stanove su ulazile tako što su lomile cilindar vrata, a nakon provale vraćale su ga na svoje mesto, kako bi prividno izgledalo da je sve u redu. Na ruke su stavljale nazuvice da ne bi ostavile otiske prstiju.

Samanta N. i Zorica J., obe iz Surčina, uhapšene su zbog sumnje da su provalile u devet stanova u centralnoj gradskoj opštini - Starom gradu, iz kojih su ukrale na desetine hiljada evra i dragocene stvari.

Jedna od osumnjičenih provalnica je u petom mesecu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trudnoće. U stanove su ulazile tako što su lomile cilindar vrata, a nakon provale vraćale su ga na svoje mesto, kako bi prividno izgledalo da je sve u redu. Na ruke su stavljale nazuvice da ne bi ostavile otiske prstiju, piše "Blic".

Prilikom hapšenja kod Samante su nađeni ključ, dva odvijača, 1.350 evra, skupoceni ručni satovi vrednosti oko 15.000 evra, zlatni nakit. Kod njene kompanjonke nađeno 500 evra i 7.000 din.

U istrazi je utvrđeno da su njih dve iz jednog stana ukrale čak 25.000 evra.

Kako navodi ovaj medij, policija istražuje da li su ove dve provalnice radile i na drugih oštinama, posebno Vračaru, gde je na skoro isti način na koji su njih dve "operisale" poharano nekoliko stanova, a među onima koji je pokraden je i jedan poznati beogradski advokat.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.