UHAPSENA ZENA SA TRI SISE Bila je veoma nevaljala procitajte sta je uradila

Izvor: medio.rs, 30.Jan.2015, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHAPSENA ZENA SA TRI SISE Bila je veoma nevaljala procitajte sta je uradila

Devojka je postala popularna kada je tvrdila da je treću dojku ugradila kako bi dobila svoj rijaliti šou, ali i da bi prestala da bude privlačna muškarcima

Džasmin Trajdevil (21), poznatija kao žena koja je tvrdila da ima tri dojke, uhapšena je u Tampi naFloridi zbog vožnje pod uticajem alkohola.

Ona je zaustavljena oko 4 ujutru u ponedeljek, kada je otkriveno da je pijana sela za volan. Posle toga je prevezena u policijskustanicu, a određena joj je kaucija >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << od 500 dolara.

Inače, “žena sa tri sise” je tvrdila da je treću dojku ugradila da bi dobila svoj rijaliti šou, ali i da bi prestala da bude privlačna muškarcima, kako je tvrdila.

Ubrzo posle ove izjave, u njenom ukradenom prtljagu na aerodromu pronađena je “proteza treće sise”.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.