UHAPŠEN ZBOG SUMNJE DA JE LJUBIO DEVOJČICU (11) U BRUSU: Brani se da ju je poljubio umesto bebe

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2020, 07:43

UHAPŠEN ZBOG SUMNJE DA JE LJUBIO DEVOJČICU (11) U BRUSU: Brani se da ju je poljubio umesto bebe

Pred tužilaštvom u Brusu iskaz je dala i devojčica, koja je ispričala, međutim, da beba u trenutku kada ju je osumnjičeni poljubio nije bila tu.

Meštanin D. Ž. (47), iz okoline Brusa, koji je uhapšen prošle nedelje zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljene polne radnje nad devojčicom starom 11 godina, branio se na saslušanju u Osnovnom javnom tužilaštvu da je oštećena htela da je poljubi njegova devetomesečna beba, pa da je on to učinio umesto deteta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
U tužilaštvu su saslušani i svedoci, kao i stručnjaci Centra za socijalni rad u Brusu, koji su razgovarali sa oštećenom.

- Devojčica je od početka govorila da ju je osumnjičeni, koji je, inače, komšija njene porodice, dodirivao, tri puta poljubio u vrat, obraz i ugao usana, da se sve dogodilo ispred njegove kuće i u samom domu - iznosi nezvanično izvor.

- Preostalo je da stručno mišljenje o iskazu devojčice da i dečji psiholog, posle čega će se odlučivati o daljim koracima i postupanju nadležnog tužilaštva - dodaje on.

O celom slučaju saznalo se kada se devojčica požalila majci, koja je potom ušla u raspravu sa osumnjičenim. To je je čula treća osoba, koja je ta saznanja prijavila policiji.

Do nadležnih je priča stigla dva dana nakon događaja, posle čega se odmah reagovalo: osumnjičenog je uhapsila policija, a Osnovno javno tužilaštvu u Brusu počelo je da istražuje prijavu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.