UHAPŠEN ODBEGLI TERORISTA OVK: Remzi Šalja koji je na poternici Specijalnog suda, danas priveden pravdi

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2019, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHAPŠEN ODBEGLI TERORISTA OVK: Remzi Šalja koji je na poternici Specijalnog suda, danas priveden pravdi

Jedan od komandanata terorističke OVK, koga potražuje Specijalni sud, uhapšen je danas.

Remzi Šalja, takozvani "Crvena jabuka“, bivši pripadnik OVK, koji se nije odazvao na poziv Specijalnog suda, koji je dobio u decembru, uhapšen je danas, potvrdio je njegov advokat Natal Bulakaj.

- Predsednica sudskog veća me je obavestila o njegovom hapšenju. Ne znam gde ili kada. Samo su mi rekli da će pred sud biti izveden u 14 časova - rekao je Bulakaj.

Šalja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je odbio da se odazove pozivu Specijalnog tužilastva i od decembra se nalazio u bekstvu. On je rekao da odbija da odgovora pred Specijalnim tužilastvom, dodavši da ne priznaje taj sud.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.