UHAPŠEN NIŠLIJA! Pronašli mu zasad sa 154 kolograma marihuane - Nakon sušenja dobio 50 KG DROGE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2021, 19:59

UHAPŠEN NIŠLIJA! Pronašli mu zasad sa 154 kolograma marihuane - Nakon sušenja dobio 50 KG DROGE (VIDEO)

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova.

U akciji inspektora niške kriminalističke policije, Odreda Žandarmerije i Osnovnog javnog tužilaštva, pronađen je i uhapšen 39.godišnji muškarac iz okoline Doljevca koji je, kako se sumnja, uzgajao zasad sa oko 154 kilograma sirove marihuane, od koje je nakon sušenja dobijeno 50 kg droge.

Niška policija je nakon intezivnog operativnog rada, pretresom stana i drugih prostorija osumnjičenog nađena izvesna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << količina marihuane, mašina za odvajanje cvetova za tragovima narkotika, dve vagice za precizno merenje i 20 patrona za lovačku pušku.

Pretresom objekata 46.godišnjeg prijatelja osumnjičenog pronađena su tri vozila sa falsifikovanom dokumentacijom, koja su uz potvrdu, oduzeta.

Zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga i nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivične prijave, biti priveden tužiocu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.