UHAPŠEN MUŠKARAC osumnjičen da je pobegao s nožem, pa UDARIO POLICAJCA U GLAVU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2020, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHAPŠEN MUŠKARAC osumnjičen da je pobegao s nožem, pa UDARIO POLICAJCA U GLAVU!

Banjalučka policija uhapsila je Đ. V. zbog toga što je policajca udario u glavu.

Portparol PU Banjaluka Danijela Mučibabić rekla je da nadležnoj policijskoj stanici prijavljeno je da se Đ.V. udaljio od kuće, te da je poneo sa sobom kuhinjski nož.

- On je pronađen od strane policijskih službenika, te prilikom vršenja službene radnje, isti je zadao udarac policajca u glavu. Policijskom službeniku je ukazana lekarska pomoć u Službi hitne medicinske pomoći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - pojasnila je Mučibabićeva.

Kod Đ.V. su pronađeni i oduzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem drugih krivičnih dela.

- O navedenom je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da se radi o krivičnom delu napad napad na službeno lice - pojasnila je Mučibabićeva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.