UHAPŠEN MUŠKARAC osumnjičen da je BRUTALNO UBIO BAKU u Nišu

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Sep.2019, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHAPŠEN MUŠKARAC osumnjičen da je BRUTALNO UBIO BAKU u Nišu

Muškarac za koga se sumnja da je ubio staricu J. T. (81) priveden je danas istražnim organima i biće ispitan tokom dana.

- Jeste, jedno lice je zadržano zbog sumnje da je izvršio teško ubistvo iz člana 114 krivičnog zakonika. Još nismo dobili zvanično nalaze obdukcije starice. Neke informacije mogu da dam tek nakon saslušanja ovog lica - rečeno  je u službi odnosa sa javnošću Višeg javnog tužilaštva u Nišu.

Tri kamere su snimile jednu sumnjivu osobu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tako da je verovatno, kako su ga opisale komšije, mlađi muškarac sa bradom i rancem, priveden pod sumnjom da je ubio baku.

J. T. bi trebala da bude sahranjena danas u 13 sati na Novom groblju u Nišu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.