UHAPŠEN MUŠKARAC IZ PARKA NA ČUKARICI: Sumnja se da je ONANISAO pred majkama sa DECOM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2019, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHAPŠEN MUŠKARAC IZ PARKA NA ČUKARICI: Sumnja se da je ONANISAO pred majkama sa DECOM!

Muškarac star oko 45 godina uhapšen je zbog sumnje da je u parku na području opštine Čukarica onanisao naočigled majki sa decom.

Kako se saznaje, njega su navodno uzbuđivale majke koje šetaju svoju decu.

- Ne mogu da vam opišem koliko je to bilo grozno. Sedeo je na klupi spuštenih pantalona i naočigled svih bez trunke srama onanisao. Majke su sklanjale decu da to ne gledaju a naravno slučaj smo prijavili policiji. Drago mi je da je uhapšen jer nismo mogli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u park od njega, pogotovo nakon onoga što smo videli - rekla je jedan od žena koja nije želela da joj se objavaljuje ime.

Ona dodaje da su ga verovatno uzbuđivale žene sa decom.

- Samo je u majke sa decom gledao. Ne znam da li su ga uzbuđivale žene ili je toliko bolestan da su ga uzbuđivala deca - rekla je užasnuta žena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

UHAPŠEN MANIJAK IZ PARKA Onanisao pred decom, uplašene majke pozvale policiju

Izvor: Blic, 29.Avg.2019

Muškarac star oko 45 godina uhapšen je zbog sumnje da je u parku na području opštine Čukarica onanisao na očigled majki sa decom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.