UHAPŠEN ČLAN KRIMINALNE BARSKE GRUPE: Policija pronašla napunjen pištolj, pancir i lažni pasoš!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2019, 02:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHAPŠEN ČLAN KRIMINALNE BARSKE GRUPE: Policija pronašla napunjen pištolj, pancir i lažni pasoš!

Podgorička policija uhapsila je 21. novembra na Zabjelu pripadnika barske kriminalne grupe Marka G. (30), saopšteno je iz Uprave policije.

Kod njega je pronađen pištolj u ilegalnom posedu sa uklonjenim fabričkim brojem i metkom u cevi.

Policija je blokirala Zabjelo, pa je i pretresla tzv. štek stanove i druge prostorije koje Marko koristi na tri lokacije u Podgorici kao i u Tuzima.

- Pretresom ovih lokacija policija je pronašla municiju, dva punjača >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ručnih radio stanica, zaštitni prsluk, pancir, dva mobilna telefona sa visokim stepenom kripto zaštite koji se koriste za enkriptovanu komunikaciju, pasoš na ime druge osobe za koji se opravdano sumnja da je zloupotrebljivan u cilju sprovođenja kriminalnih aktivnosti, kao i novac u iznosu od oko 5.000 eura - navode iz policije.

Oni će, kako ističu, nastaviti sa sprovođenjem intenzivnih proaktivnih istražnih aktivnosti u odnosu na sve članove organizovanih kriminalnih grupa.

Da podsetimo, Marko G. poznat je u kriminalnom miljeu u Crnoj Gori. On je bio osumnjičen za pokušaj ubistva Edmonda Mustafe. Hapšen je više puta, a pripadao je klanu Baranina Armina Muše Osmanagića, ubijenog septembra 2014. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.